top of page
VEELGESTELDE VRAGEN (SEMI) PERMANENTE MAKE-UP

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

We starten met een uitgebreid intake gesprek waarin ook een toestemmingsformulier zal ondertekend worden.

Hierna bespreken we samen wat uw wensen zijn en wat de ideale behandeling is voor u. Alles wordt volledig uitgetekend en als u 100% akkoord bent zal de behandeling starten. Deze duurt (afhankelijk van de gekozen behandeling en techniek) 1 uur tot max. 2 uur.

Na de benadeling wordt alles verzorgd zoals het hoort en krijgt u nog een fiche voor thuis met alle informatie over nazorg.

Er wordt meteen een nabehandeling na 6 weken ingeboekt, deze benadeling is VERPLICHT en zit reeds verrekend in de prijs.

Indien u na uw behandeling nog vragen hebt kan u ons altijd contacteren.

VOOR WIE IS EEN (SEMI) PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELING GESCHIKT?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die zijn of haar natuurlijke schoonheid wilt accentueren of nooit meer zelf eyeliner wilt aanbrengen.

VOOR WIE IS EEN (SEMI) PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELING NIET GESCHIKT?

Deze behandeling wordt niet uitgevoerd bij personen met volgende contra-indicaties:

 • Diabetisch 

 • Hemofilie

 • Chemobehandeling

 • Bepaalde allergieën

 • Immuunstoornis

 • Indien u onder een bepaalde doktersbehandeling staat

 • Indien u (mogelijk) zwanger bent

 • Verstoorde wondgenezing

 • Bepaalde plastische chirurgie

 • Gevoelig voor keloïde/littekenweefsel

 • Herpes virus (indien actief)

 • Tijdens gebruik van roacutane

 • Bepaalde medicatie (bv. bloedverdunners, antibiotica, ...)

Bij sommige contra-indicatie kan een uitzondering gemaakt worden. Dit meestal in samenspraak met de specialiste en met schriftelijke toestemming van de huisarts.

HOELANG DUURT HET GENEZINGSPROCES EN KAN IK NOG GAAN WERKEN?

Het normale genezingsproces duurt ongeveer 2 weken, waar je extra aandacht moet besteden aan je wenkbrauwen.

Maar door zonlicht en nog andere bepaalde activiteiten kan het genezingsproces tot 28 dagen duren. In normale gevallen kan de klant zijn normale dagelijkse activiteiten (reinigen van het gelaat, sporten, enz,...) terug hervatten na de 1ste week zolang je goed de nazorg volgt en alle korstjes weg zijn.

Graag verwijzen we jou door naar onze nazorg regels om hierover een beter idee te krijgen wat dit inhoudt. Na de behandeling krijgt u een uitgebreide fiche mee naar huis waar alle nazorg duidelijk op vermeld staan.

Bij een behandeling aan de wenkbrauwen dient u rekening te houden met het feit dat deze heel donker zullen zijn. Hier komen na enkele dagen korstjes op die dan ook weer zullen afvallen. 

Hierna zijn de wenkbrauwen heel licht, u moet wat geduld hebben en de huid laten herstellen. U zal zien dat in 2 weken tijd uw wenkbrauwen meer kleur zullen krijgen.

Bij beide behandelingen is het ten strengste verboden om de korstjes zelf te verwijderen! Indien u dit toch doet zal u een deel van het pigment wegnemen, dit kan ten koste van het eindresultaat komen.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

Wij werken steeds klantgericht en denken zoveel mogelijk aan het comfort van de klant. Door de goede verdoving en stevige getrainde hand verloopt deze behandeling bijna pijnloos.

WAT IS DE HOUDBAARHEID?

Dit hangt af van het huidtype en levensstijl van de klant, alsook de nazorg van de tattoo. Normaal blijft de behandeling 1-3 jaar maar een jaarlijkse touch-up is geadviseerd voor de intensiteit van de kleur te behouden.

Vette huidtypes/peelings/zonnebank/Intensief sporten kan de houdbaarheid van de tattoo beïnvloeden.

WIE HEEFT ER RECHT OP EEN BIJWERKING AAN BIJWERKING PRIJZEN?

Onze jaarlijkse touch-up behandeling is enkel voor onze bestaande klanten.

Als je al permanente make-up hebt laten doen ergens anders dan beschouwen we je als een nieuwe klant en dan gelden de normale prijzen.

Denk eraan dat wij niet alle oude eyeliners of wenkbrauwen kunnen corrigeren! Dit wordt samen besproken tijdens het intake gesprek. 

bottom of page